Over Ons

home / Over ons

Over Jan Bouwe

Mijn naam is Jan Bouwe, geboren in 1972 , getrouwd en vader van vier kinderen. Woonachtig in Keldonk en sinds 1997 zelfstandig ondernemer onder de naam Linofloor en daarnaast sinds 2012, samen met Ed de Lang, ondernemend met Vloerbedekkingwebwinkel.nl.

Het meedenken met de klant, het vakkundig leggen van een vloer naar volle tevredenheid, dat is mijn drijfveer, mijn passie.

Of het nu gaat om een vloer in de woonkamer, slaapkamer, keuken of het bekleden van een trap, ik adviseer graag wat de mogelijkheden zijn en welke vloer het beste bij uw interieur past.

Vloerbedekkingwebwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment laminaat, marmoleum, vinyl, pvc vloeren, karpetten, karpetten op maat, tapijt, tapijttegels, deurmatten, schoonloopmatten, speelkleden, trapmatten en kunstgras.

Kijk gerust naar de vele mogelijkheden die Linofloor en Vloerbedekkingwebwinkel.nl u bieden en aarzel niet om bij vragen/opmerkingen contact met mij op te nemen via info@linofloor.nl

Historie

Het is 1997, er wordt hard gewerkt vanuit een garage aan huis, Linofloor zet haar eerste stappen op de markt! Succesvolle stappen, Linofloor groeit door de jaren heen uit tot een bloeiend bedrijf gespecialiseerd in het stofferen van vloeren.

In 2012 volgt er een samenwerking tussen Linofloor en EDL projectstoffering en wordt Vloerbedekkingwebwinkel.nl opgericht.

Tot op heden een succesvolle stap van het online verkopen via internet in combinatie met het leggen van allerlei vloeren.

In begin 2016 is er een prachtige showroom geopend op de Amert 418 te Veghel. De benedenverdieping hebben we ingericht met vloerbedekking, met heel veel stalenmateriaal, boven hebben we raamdecoratie voor zowel binnen als buiten. Dat laatste hebben we gedaan zodat je voor de complete inrichting van je woning bij ons terecht kunt.”

© copyright Linofloor